KidzCard

Et aktivitetshæfte til alle skolebørn i 0. - 6. klasse i Ringkøbing-Skjern Kommune

Vil du nå ud til 4.000 lokale skolebørn og deres familier? Med aktivitetshæftet KidzCard får du mulighed for at få et stort flow af lokale kunder igennem din attraktion/spisested/butik. 

Alt du skal gøre at tilbyde en fribillet, en gratis aktivitet eller en gratis gave.

Vores ambition er at skolebørnene og deres familier i Ringkøbing-Skjern Kommune kommer rundt til alle lokale byer i lokalområdet og benytter det store udbud af attraktioner, aktiviteter, spisesteder og butikker.

KidzCard vil blive lavet i 2 udgaver. Den første er en sommerferie udgave, der skal gælde i ugerne 27 - 32. Den omdeles til skolebørnene i uge 26. Den anden er en efterårsferie udgave, der skal gælde i ugerne 41 - 42. Den omdeles til skolebørnene i uge 40.

 

Hvad koster det at være med i KidzCard?

Det er gratis for dig at være få et tilbud/aktivitet med i KidzCard. Din udgift bliver den gratis gave/aktivitet som du tilbyder.

 

Hvordan får jeg et tilbud med i Kidzcard?

Hver by kan få 10 tilbud/aktiviteter med i KidzCard. Byerne vælger de 10 bedste tilbud blandt alle de tilmeldte aktiviteter/tilbud. Det er altså kun hvis dit tilbud/aktivitet er blandt de mest attraktive, at du kommer med i KidzCard.

Du kan tilmelde dig ved at trykke her 

Der er deadline for tilmelding fredag den 22. marts. 

KidzCard 2024

 

Info og fakta om KidzCard 2024

Oplag: 4.000 eksemplarer

Distribution: Uddeles til alle skolebørn i 0. - 6. klasse i Ringkøbing-Skjern kommune.

Udgivelsesdatoer 2024: Uge 26 (Sommerferie udgaven), uge 40 (efterårsferie udgaven)

Udgiver: Ringkøbing Fjord Handelsråd i samarbejde med Destination Vesterhavet, Ringkøbing-Skjern kommune, Ringkøbing Handelsforening, Skjern Handelsforening, Tarm Handelsforening, Søndervig Centerforening, Foreningen Hvide Sande By, Videbæk Handel og Erhverv samt Spjald Handel og Erhverv.