Persondatapolitik 

Hvad er persondatapolitik og personlige oplysninger?
Vores persondatapolitik beskriver, hvordan Ringkøbing Fjord Handelsråd håndterer personlige oplysninger der indsamles og behandles på vores hjemmeside.

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, fx navn, adresse, e-mail eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du bruge hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Hvordan indsamler Ringkøbing Fjord Handelsråd dine personoplysninger?
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med tilmelding til nyhedsmail, kan Erhvervshus Midtjylland indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder, herunder:

  • Ved brug af cookies på hjemmesiden
    • Ved at du selv afgiver oplysninger, eksempelvis ved at ved at du tilmelder dig arrangementer via hjemmesiden.
  • Ved brug af sociale medier, såsom Facebook og LinkedIn, i forbindelse med Ringkøbing Fjord Handelsråd arrangementer og/eller omtale, tagging eller på anden vis markedsføring af eller kommunikation med Ringkøbings Fjord Handelsråd.

I den forbindelse kan Ringkøbing Fjord Handelsråd blandt andet indsamle følgende personoplysninger:

  • Navn, identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mail adresse)
  • IP-adresse, oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser.
  • Online aktiviteter på vores hjemmeside.
  • Dine henvendelser gennem tilmeldinger eller kontaktformularer eller anden form for kommunikation.

Dine rettigheder
Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:
Indsigsret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Berigtigelse og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har – I særlige tilfælde – ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine rettigheder og finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på: 24 43 16 36 eller Marianne@handelsraadet.dk